مهندس "دهبيدي" در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي "مهر" گفت: سال 84 بر اساس پيام رهبري متفاوت با سال هاي ديگر است. شروع چشم انداز 20 ساله و برنامه چهارم توسعه كه رسيدن به شاخص هاي رشد بسياري در آن در نظر گرفته شده است امسال را متفاوت ساخته است.
وي اضافه كرد: با توجه به اينكه امسال سال اول برنامه چهارم توسعه و سند چشم انداز است در مركز مطالعات تكنولوژيك مصوبه اي ايجاد كرديم كه بر اساس آن گروه هاي مختلف مركز بايد 30 تا 40 درصد فعاليت هايشان را به طور ويژه به سند چشم انداز و برنامه چهارم تخصيص دهند. هر چند كه به طور كلي تمام برنامه ها به نوعي در راستاي سند 20 ساله و برنامه چهارم است.
رئيس مركز مطالعات تكنولوژي دانشگاه صنعتي شريف اضافه كرد: چون در مركز مطالعات رسالت اصلي مديريت و سياستگذاري تكنولوژي است، بحث توسعه فناوري را مطرح كرديم و بر اساس آن همايش بزرگي با عنوان توسعه فناوري در افق چشم انداز بيست ساله راه اندازي كرديم.
وي اضافه كرد: چشم انداز مي گويد ايران 1404 كشور اول منطقه در ابعاد اقتصادي، فناوري و ... است بنابراين يك چشم انداز روشن را پيش رو داريم. مهم اين است كه استراتژي سياست ها و برنامه ها را به گونه اي تنظيم كنيم كه به چشم انداز دست يابيم.
"دهبيدي" تصريح كرد: ما هنوز تفاوت زيادي بين علم، صنعت و تكنولوژي قائل نيستم. همه را در يك ظرف مي ريزيم در حالي كه تفاوت اساسي دارند كه اگر به اين موضوع توجه نشود در برنامه و سند مغفول خواهند ماند.
وي اضافه كرد: در جامعه تكنولوژي را به علم نزديك تر مي دانند. درحالي كه تكنولوژي به اقتصاد و تجارت نزديك تر است.
نظر شما